Pausa?

Jag funderar på att lugna ner mitt bloggande och dela med mig av hela mitt liv på sociala medier. För att dels så gör det uppenbarligen ont i folks ögon nu när det börjar gå bra för en. Men mest för att jag känner inte ett jag har ett behov att jaga bekräftelse och försöka visa att jag existerar. För min kära ser mig, hon älskar mig för den jag är.

Sen har jag märkt ett totalt ointresse från visa folk att jag har hittat kärleken. Inte för att det är ett tvång att likea ”in a relationship” på facebook. Men när folk har haft åsikter och tankar om mig tidigare, kommenterat och likeat saker och nu inget. Så känner man sig lite besviken. Men det är ingen fara. Jag är glad att jag valde min rätta väg. Den har varit tuff och jag känner det har kostat mig mycket. Men nu när jag ser på vad jag har vunnit utav det. Så är det värt det. Vist är min Rosie en jätte stor del av det jag fått utav detta. Men även att jag kan vara mig själv. Jag får vara precis den jag är och det är ok.

Jag för inte höra hur egoistisk jag är konstant. Jag slipper folk som vill att jag skall vara som den jag var, för att det var lättare för dom.

Jag har min älskling, mina barn känns som dom glider ifrån mig. Men tror på att om jag bara är mig själv så kommer dom förstå, så kommer dom se hur och varför. Jag tror att om jag bara är mig själv, så hjälper jag dom betydligt mer än om jag bara varit den jag var för att passa in. Älskar mina barn! Och i morgon skall en av dom i alla fall komma hit och träffa min kärlek.

Ni kan inte förstå hur fantastisk denna Rosie är! Jag får vara jag. Men hon ifrågasätter visa saker, inte dömande på något sätt. Hon får mig att tänka, att växa, att bli en bättre version av mig själv. Hon har världens största hjärta, även om hon försöker gömma det ibland. Jag vet att hon älskar mig, det är så skönt att verkligen känna kärleken. Jag är ganska gammal, men det är så många saker jag får uppleva för första gången. Så tacksam!

Ett svar på ”Pausa?”

  1. Hej förlåt att jag inte har taggat så mycket det sista men har haft annat och sen e jag en sån person som inte orkar tagga en massa. 😛 och jag hoppas att ni får ha det sååå bra 🙂 joo har spelat lite på din sörver (lancer) minecraft 😛 Hoppas att du och din älskade får en helt underbar helig 🙂
    Mvh Jannika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *