Finner inga ord

Tänka sig att två trasiga människor hade precis rätt verktyg för att fixa varandra.

Jag har fått uppleva en sån underbart intensiv kärlek från den mest kärleksfulla människa jag mött. Det känns som en dröm som aldrig tar slut.

Jag var verkligen inte beredd för ett förhållande. Jag var väldigt trasig och inte någon vettig människa som hade så många problem. Nu med denna magiska person så vet jag att allt kommer bli bra. Hon får mig att känna att jag duger. Var dag blir jag starkare och starkare. Mina tidigare problem rinner bort. Jag var väldigt låst på helt fel saker. Nu kan jag se klart, och ta tag i mina riktiga problem, så som jobbet. Börja leva.

Jag har aldrig förr gjort så mycket som jag gör nu. Livet är bra, och inget kan förstöra det så länge jag har Rosie vid min sida.

Jag har sagt upp min lägenhet, avslutat mina abonnemang och nu bor vi tillsammans. Skall snart börja tänka på flytt av saker. Inte för att det är så mycket som skall in här. Men min gamla lägenhet måste tömmas och städas.

Vi var hos min mor här om dagen, vilket var mysigt, även om tåg trafiken inte vad den bästa.

Ikväll blir det bio mys. Gud denna kvinna som har hittat in i mitt trasiga hjärta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *