Update

Jag har inte bloggat så mycket som jag brukade. Och det finns flera anledningar. Men framförallt så har jag Rosie som är mitt bollplank, vilket jag använde bloggen som. Men även för att jag mår så mycket bättre.

Men jag tänkte idag uppdatera lite av de som jag skrev om tidigare.

Min depression är obefintlig idag. Jag äter fortfarande min medicin för det. Vill lixom inte falla igen. Där emot har jag mycket ångest kvar. Får ångest över mig själv, att jag inte räcker till. Att jag är ett freak och så vidare. Jag har, men tar inte medicin för detta, för jag bara öppnar mitt hjärta och min älskling kramar om mig och allt känns bättre.

Jag känner väl att jag varit väldigt nertryckt både av en viss person men även så har jag tryckt ner mig själv. Rosie hjälper mig att bygga upp mig. Hon har det finaste hjärta jag stött på. Men att vara så oälskad och bara oviktig har satt sina spår. Jag försöker verkligen bli en bättre version av mig själv, för var dag som går. Jag är så tacksam för denna fantastiska människa jag har mött.

Trans biten så är det just nu en massa laserbehandlingar som gör sjukt ont, det är som att gnugga tusentals brännande nålar på huden. Men det är det värt om det funkar, målet är att få bort skäggväxten.

Jag väntar fortfarande på en logoped tid för röstträning. Så har inte så mycket att säga där.

Och väntar även på juridiskt könsbyte. Självklart fick jag tillbaka papperna och fick skicka in det på nytt. Så kan hända att jag får svar lagom till jul angående om jag är godkänd till könsbekräftande operation i Stockholm.

Väldigt jobbigt med att vänta. Med min älskling så går tiden lite fortare. Men på ett sätt känns det ännu värre. Då jag bara vill vara hel nu. Vill inte vänta längre. Vill inte vara så här framför min älskling.

Jag har sagt upp min lägenhet och är nu helt och hållet en resident av Ystad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *