Dörrmattan

Så jag blir kallad dörrmatta. Och inte enbart av min älskling.

Själv så tycker jag det är mysigt. Delvis i alla fall. Jag älskar att ta hand om folk, framförallt ta hand om de jag älskar. Vill göra allt som jag någonsin kan för denna person. Och det är den fina biten. Sen så är det väl inte helt bra att alla bara trappar ner en och jag aldrig säger ifrån.

Men nu är det jag som är hemmafru och absolut då känner jag att det är mitt ansvar att i alla fall ta hand om hemmet. När jag inte längre är sjukskriven och när jag sagt upp mig från mitt jobb och så småning om hittar ett annat jobb så kan jag inte lova att jag är lika flitig. Men då får jag väl skylla mig själv att jag skämt bort min älskling, men det är hon värd!

Min kära jobbar natt och jag är en natt människa. Och har oerhört svårt att somna utan min skatt vid min sida. Så när hon jobbar fixar jag här hemma. Så hon bara kan komma hem och njuta med mig sen!

Tänk att älska någon som jag gör! Som vi gör! Jag tycker lite synd om folk som inte hittar sin kärlek i livet. För detta är den mest fantastiska känsla som finns! Jag är så tacksam för denna karma som har funnit mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *