Sagt upp mig

Så nu har jag äntligen sagt upp mig från mitt arbete. Jag behöver aldrig mer gå dit igen! Hemskt ställe. En dag kommer väl mer om detta. Men just nu kan jag bara andas ut. Detta hade jag aldrig klarat utan min älskling i mitt liv. Känns som hela livet har fått en ny start.

Det är oerhört läskigt att vara arbetslös. Vist jag har a-kassa och så. Men man vet ju aldrig på denna arbetsmarknad. Jag skall på möte med arbetsförmedlingen här i Ystad lite senare i månaden. Se om jag kanske kan hoppa på någon utbildning. Finns en del saker jag skulle vilja göra. Men så länge kommer jag söka en massa andra jobb. Vill ju dels arbeta för att jag saknar att arbeta. Men vill även ha in min del av ekonomin.

Min älskling är så oerhört duktig! Hon jobbat helg, plus så har jag mina barn här. Så när hon kommer hem på morgonen är det ju inte jätte lugnt och skönt precis. Älskar dig som fasiken. Du är så underbar och stark! Min räddare i nöden!

Jag vill bara ge denna vackra människa allt hon önskar. Hennes hjärta är enormt. Även om hon inte har köpt blommor till mig än. Hahaha. Men jag får så mycket mer av henne. Bara att veta att hon finns här var morgon man vaknar är priceless!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *