Nedförsbacke

Tänk! Tänk hur livet kan så radikalt ändras på så kort tid.

För 3 månader sen satt jag och bloggade om hur hemskt mitt liv var på så många fronter. Ingen kunde någonsin älska mig. Jag skulle få leva ensam resten av mitt liv. Jag var väldigt, väldigt deprimerad.

Och igår satt jag ensam hos min flickväns systerdotter och förlängde ögonfransarna dels för min egen skull men oxå för att vara modell till hennes utbildning.

Idag är min kära hos henne och fixar till sina. Så jag stannar hemma och städar. Gud vad jag älskar denna galna kvinna! Jag har levt väldigt mycket för sociala medier och för att spela. Nu hinner jag inte med något av det. Och det är så skönt att bara sitta och mysa, prata eller se på film med någon istället. Skönt att vara ute i världen och göra saker.

I måndags blev jag officiellt arbetslös då jag har sagt upp mig från mitt jobb på ica, varför kommer komma mer utförligt en dag. I tisdags var jag på en arbetsintervju på Willys.

Jag får laga en massa mat till någon som uppskattar det. Jag får vara mig själv till någon som älskar mig. Denna Rosie är det bästa som kunde hända mig!

Så himla skönt med nerförsbacke i livet. Nu får jag ta mig in och fortsätta städa så det är fint när min älskling kommer hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *