Hittat glädjen

För er som följer mig på Instagram så har ni nog märkt att det har börjat komma upp en hel del bilder igen. Jag har hittat tillbaka till min foto glädje. Jag har ingen super kamera längre, för den var jag tvungen att sälja. Men det är lugnt, för jag kommer bara att använde min telefon, vilket jag dock har köpt en ny. Hejdå iphone och hello Samsung. Jag kommer använda mina färdigheter jag snappat upp med foto och pressa in det i mobil fotografering. Nu när android har släppt lös till manual mode, dvs jag kan styra shutter speed, iso osv, så är det betydligt lättare att använda kameran till mer avancerade bilder.

Jag kommer troligen även uppdatera min hemsida till en mer foto vänlig sida än en mer enbart text vänlig sida som den är nu.

Och en mer trans relaterat sak så skall jag upp till Stockholm snart på mitt första informations möte angående min kommande köns korrigering. Så oerhört lycklig för att jag börjar närma mig mitt mål. Det har tagit många, många år för att komma hit jag är idag. Och det har banne mig inte varit lätt kan jag säga. Så i dags läget inväntar jag ett godkännande från Socialstyrelsen, som skall godkänna både min operation men även mitt juridiska könsbyte, dvs få nytt person nummer bla. Och så står jag snart i en 18 månaders lång väntetid för min operation. Vist är vården underbar. Och ni som sa ”allt gick fort”, kan kamma er med en handgranater.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *