Måste hitta något att göra

Jag funderar mycket. Jag kan äntligen tänka klarare, och inte bara vara besatt av negativa tankar. Jag vill börja fotografera igen. Riktig hur mycket vet jag ej. Om jag vill göra det till mitt yrke igen. Vist var det kul att fota bröllop och så, men jag är nog mer ute efter att få utlopp för min kreativa sida, vilket vanligtvis bruka betyda att det inte är något som jag kan tjänar pengar på. Dock så får jag ett skall till min nya mobil snart. Ett liknande som det jag hade till min iphone. Ett skall dedikerat till fotografering. Denna gången ifrån moment.

Just angående det med tjäna pengar så har jag nyss sökt mig tillbaka till Netto nu mera blivande Coop, som butikschef i Skurup. Hade varit galet roligt att få komma tillbaka till något jag älskade att göra.

Just nu går jag här och håller på att bli tokig utan ett arbete. Måste göra något! Tur jag har Emma som håller mig sällskap när min kära är borta och jobbar. Dock så känner jag bara hur jag sväller, rör mig inte så mycket. Även om jag har näst intill slutat helt med att äta massa onyttigt skit.

Jag är väldigt taggad för att få känna att min operation närmar sig även om det är så otroligt långt ifrån. Men om ett par veckor får jag iaf komma på första informations möte med teamet i Stockholm på karolinska. Det skall även bli sjukt roligt att få se Stockholm. Har ju aldrig varit där. Så det blir lite av en weekend, en mini semester.

Mitt juridiska könsbyte börjar väl oxå snart bli godkänt. Slutet av november är Socialstyrelsens behandlings tid över. Men tiden har gått fort nu när jag har min älskling. Inte varit en obehaglig oändlig väntan.

Så sjukt tacksam för hur min älskling stöttar och pushar mig till att bli så mycket mer än vad jag var. Det är nytt för mig att ha egna åsiktet. Säga och göra vad JAG vill. Hon är guld värd!