Påfyllnad

Tänk att få chansen till att läka som jag gör nu. Livet var verkligen hårt emot mig ett bra tag. Jag bloggade om en del av det. Men vissa saker gick inte att sätta ord på. Mitt självförtroende och självkänsla var helt obefintlig. Jag var verkligen ett tomt skal. Jag kan kanske ses som att jag inte bryr mig om så mycket, men faktiskt väldigt känslig. Och saker har ätit upp mig inifrån.

Jag har verkligen inte varit en ängel! Inget jag försöker inbilla någon. Men jag har gjort precis det jag behövde för att överleva.

Att få leva med en människa som fyller på min bägare och inte bara norpar ifrån den är en magisk känsla. Jag förstår att det inte var lätt att fylla på min energi, när jag inte viste vem jag själv var. Jag letar fortfarande efter mig själv. Men jag känner att jag i grova drag vet vem jag är.

När jag jag började min resa så sa jag att det kommer bli tufft, jag kommer behöva stöd, kommer behöva vara älskar även om jag inte förtjänar det. Och många ”förstod”. Men i själva verket så sitter jag här med min kärlek, ensam. Vist jag vill inte tvinga mig på någon, vill inte tvinga folk att förstå vilken resa detta är. Den fysiska är bara en så oerhört liten del av det.

Jag mådde dåligt över jag blev lämnad av en jag levt med i många år. Jag mådde dåligt över mitt jobb som behandla mig som skit. Jag mådde dåligt över min ekonomi. Jag mådde dåligt framför allt över mig själv.

Livet är oerhört tufft till och med när allt går bra för en. Så det jag har gått igenom nu har varit väldigt påfrestande och har inte alltid kommit ut på bästa sätt.

Jag är dock inte dömande, jag är inte bitter. Och välkomnar gärna folk till mitt liv. Så länge dom förstår att den dom kände förr, inte existerar längre.

Jag är så tacksam för min Rosie som är så förstående! Som tar hand om mig så oerhört mycket, mer än hon tror. Bara genom att behandla mig som en människa, för att hon ser en person, inte en man, inte en sjukling. Utan mig! Hon boostar min självkänsla. Hon får mig att känna att jag har val, att jag inte bara behöver acceptera allt.

Det kan kanske ses som att jag inte gör något nu, att jag bara går hemma. Men jag läker, jag återhämtar mig, jag blir en människa och inte bara ett tomt skal. Tack min skatt!

Mina mål nu är att älska mig själv, att inte tillåta någon annan ta över mina åsikter. Att vara mig själv, och stå för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *